Gå til innholdet

Om Capgemini - Espire

Espire er eid av Capgemini som kjøpte selskapet fra DIFA AS i oktober 2017. De nye eierne har fokus på utvikling av et nytt bransjesystem for apotek.

Capgemini - Espire er eneleverandør av et komplett apoteksystem, FarmaPro, og en sikker kommunikasjonsløsning, Norsk Apoteknett, til alle apotek og medisinutsalg i Norge. Løsningene er samfunnskritiske og yter sikker og effektiv støtte for e-resept på tvers av helse-Norge.

Selskapet ble etablert som NAF-Data i 1989 og skiftet navn til Espire i begynnelsen av 2012. Selskapet er nå en del av Capgeminis Farmasiavdeling og har 43 ansatte. Virksomheten har et sterkt og bredt fagmiljø med ressurser som har virksomhetskritisk bransje- og apotekkunnskap og mange års erfaring fra blant annet apotek, kundeforvaltning, programvareutvikling, test og leveranse, samt drift og brukersupport. Bransjekunnskapen omfatter inngående kjennskap til alle arbeidsprosesser i apotek og hele e-reseptkjeden, samt til alle regulatoriske forhold for IT-løsninger i apotek.

 

Capgemini – Espire
Postboks 5813 Majorstuen, 0308 OSLO
Middelthuns gate 29, 0368 OSLO

Sentralbord: 23 20 41 00

© 2003-2024
Espire eies av Capgemini.
Privacy Policy